Skocz do zawartości

LuluJumpq UnBan("Czitowanie"

LuluJumpq

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): LuluJumpq
Godzina, data zdarzenia: 25.10.2018 - 20:46:08
Mapa: Cs_italy2
Opis zdarzenia: Super po prostu gram sobie normalnie gdy nagle dostaje bana na zawsze ... za ? Czitowanie ale co jest najsmieszniejesze  to że zrobiłem tylko z 7 fragów na serverze |͇̿V͇̿I͇̿P͇̿|Pochylnia.pl [GunXpMod][RESET 30.07][MODELE CS:GO][GXP] @ 1shot1kill.pl czyli na dedmetchu gdzie 7 killi to nic i robi się to w chwile (tym bardziej że jestem na poziomie maszynowego shoota) tak że nie wiem jak admin mógł stwiedzic po tym że mam czity ... co jest jeszcze śmieszne to nie było jakieś nw super wybitne hs czy coś tylko normlne kille z shoota  A teraz najśmieszniejsze (nw czy dobrze to nazwę )  było by spoko bo wchodzę daje ss i po sprawie hah i tu lipa bo dostałem bana w ciągu z 2-3 minuty od wejścia na server jak nie mniej ... i nie zdążyły mi się   zaktualizować ss i mam je z poprzedniego servera oczywiście wstawię je niżej ...

STEAM_ID / IP: |STEAM_2 : 0 : 639810675 '

tak że

Admin który mnie zbanował : Zjarany Zgr3dek

Link do Amxbans : http://aquax.hekko24.pl/aquax_banspoch2/ban_list.php

SS : https://www51.zippyshare.com/v/MtyagNy3/file.html (Tak wiem inny server inny nick tak jak napisałem dostałem tak szybko bana że tu mi sie jeszcze ss nie zrobiły)

Dowód na brak zaktalizowania ss

Wycinek z konsoli:

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.
[AMXBans] Zbanowany Nick : LuluJumpq
[AMXBans] Powod : ' Czitowanie '
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 639810675 '
[AMXBans] Twoje IP : ' 94.154.25.229 '
[AMXBans] ===============================================
Kicked by Console:  Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.
Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swo

Screenshot_9.png

To nie możliwe ze to jest CS_itali2 bo czas się nie zgadza z HLTV ,Pobrałem demko z HLTV de dust 2002 i nie ma cie tam albo ty zły czas podałeś albo HLTV się rozwaliło Tak czy siak sprawdze jeszcze to itali

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...