D3Ep13eSxPoMp4 Napisano 26 Października 2018 #520149 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2018 Witam dzis o godzinie mniej wiecej 20 30 zostalem oszukany ze strony uzytkownika o nicku CAMEFROME OSZUKAŁ mnie bo zaplacilem mu 400 st za 2 klucze mial mi je dac i nie dal był bym wdzieczny gdy bym odsyskal moje st z góry dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 26 Października 2018 #520151 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2018 Administracja nie odpowiada że oszustwa podczas wymian. Dodatkowo parę godzin prędzej zostały włączone wymiany więc nie ma możliwości oszustwa. Zamek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 26 Października 2018 #520152 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi