Filter Napisano 1 Listopada 2018 #520335 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.):RavqoGodzina, data zdarzenia:01.11.2018 - 15:33:26Mapa:de_dust2002Opis zdarzenia:jakie fajne haxy, tez chce :D AIMBOT proszę o demko Chcę wyjaśnić tą sprawę :DSTEAM_ID / IP:STEAM_2:0:2050378557 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 1 Listopada 2018 #520340 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Obejrzałem demko z mapy na której dostałeś bana. "Niestety" te 3 minuty twojej gry, które uchwyciło HLTV obfituje w samoistnie lecący celownik za głową przeciwnika, gdzie było ewidentnie widać, że nawet nie próbujesz własnoręcznie celować. Żeby było śmieszniej, zacząłem już Ciebie obserwować mapkę wcześniej, jednakże praktycznie na sam jej koniec, ale po zmianie miałem zdecydowanie więcej czasu na ogarnięcie tego jak "grasz". Dla mnie sprawa jasna, jednakże wydaje mi się, że jesteś po prostu bezczelny odwołując się od słusznego bana. Resztę pozostawiam do oceny UBT. Link do dema: http://d1.hltv.org.pl/srv52194/HLTV-1811011530-de_dust2002.dem.zip PS: @wQ. i @L@M@NeR have fun! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filter Napisano 1 Listopada 2018 Autor #520341 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Jakoś wcześniej grałem tak samo na nicku SATANISTA i nikt nie miał problemu z moją grą a teraz wróciłem po jakimś czasie na innym nicku i od razu ban Załóżmy że nie mam dowodów na swoją niewinność to czy jest jakaś szansa albo sposób aby dostać UB i grać trochę bardziej noobiaście ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 2 Listopada 2018 #520405 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 Nie ma szansy, przy większości Twoich strzałów, nawet z tego krótkiego demka, leci gdzie indziej niż jest celownik. Brak ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi