InvictuS Napisano 2 Listopada 2018 #520423 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): i dont cheat, lol Godzina, data zdarzenia: - Mapa: de_mirage Opis zdarzenia: Okej, jak ty mi rozpisujesz szejki z takiego broni to ja pier.... Demko rospiane byle jak, akcje z rozpiski jakieś śmieszne, bez podstawne do bana. Zabicie z pompy w skoku? Taka broń. Szejki? Jak nie mieć szejków z takiej broni jak podczas strzału celownik wywala w niebo, a co dopiero jak ktos Ci strzeli w glocka [albo z innego pistoletu] w głowe... STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:179267878 https://pochylnia.pl/topic/119199-ciekawa-banicja/ ps; 4:47 słyszałem 2 osoby, Aż szkoda pisać coś więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 2 Listopada 2018 #520431 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 No, jeżeli Ty widzisz szejki w tych czasach, że Ci broń leci w niebo no to chyba oglądamy dwa różne demka. Grzecznie czekaj aż ktoś inny sprawdzi demko i bez spamu proszę w tym temacie. @L@M@NeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InvictuS Napisano 2 Listopada 2018 Autor #520432 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 Chodzi mi to ze to szejków nie zobaczysz, bo przy strzale z pompy celownik sam wywala do góry [w innych broniach tez, ale z pompy leci pare strzałów i jest troche inaczej], a ja staralem sie go sciagnac w dol, i takze ruszalem celownikiem na boki czasem, bo gracze tak biegaja na A-D-A-D-A-D i tak caly czas. Takze ciezko troche.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 3 Listopada 2018 #520510 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 2.22 szejk +b 2.55 szejk +b 3.04 szejk + 3.24 +b 3.36 przeskok +b Boski Z Polski i Ponczeg :3 dodali reakcje 1 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 3 Listopada 2018 #520511 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi