SwiezyRys Napisano 10 Listopada 2018 #520845 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2018 Twój nick podczas grania: SwiezyRysGodzina, data zdarzenia: 10.11.2018. 20 50[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : SwiezyRys [AMXBans] Powod : ' Wykryto NoSpread ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 127345103 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 31.183.223.8 ' Mapa: Link do screenów: linku nie podam bo admin łaskawy nawet nie raczył ich zrobić. Nawet nie wiem co to jest nospread takze prosze o odbanowanie i w razie bylyby watpliwosci to prosze o wykokonanie mi SS Pozdrawiam STEAM_ID / IP: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemikphp Napisano 11 Listopada 2018 #520857 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2018 czy zdobyłeś kolego tego bana używając uzi ? :D Jeżeli tak to mam ten sam problem haha a co do nospread ponoc jest to brak rozrzutu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 11 Listopada 2018 #520894 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2018 UB. Jeżeli sytuacja się będzie powtarzać to nie jest nasza wina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 11 Listopada 2018 #520895 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2018 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi