Lex9 Napisano 13 Listopada 2018 #520971 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 nick: lex 13.11.2018r - 15:55 + - serv - gunxp mod mapa:kabul no gram se, jak zwykle calkiem niezle mi idzie, a tu nagle zonk perm, bo czituje...coz moge wiecej powiedziec... powinny byc foty albo cus jesli juz a taka sytuacja mi sie poprostu nie podoba. wycinek z konsolety: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Pochylnia.pl [AMXBans] Powod: 'Czitowanie' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_2:0:1180761624' [AMXBans] Twoje IP: '79.175.218.220' [AMXBans] =============================================== [CSXGuard] MOTD: Blocked 'Lex' dostal bana na zawsze. Powod: 'Czitowanie' ~ Zespol Pochylnia.pl zyczy duzo fragow oraz przyjemnej gry! tu jeszcze amxban: http://aquax.hekko24.pl/aquax_banspoch2/ban_list.php?bid=15683 pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 13 Listopada 2018 #520973 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 @Senior Tom Zapraszam z demkiem i rozpiską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zjarany Zgr3deK Napisano 13 Listopada 2018 #520974 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 No to tak ludzie mi zglaszali na u@ ze o to ta osba jedzie na aimbocie no to tez i demko nagralem a ze przy moich 60 fps-ch zablokowanych tak wygladalo jak by mu celownik przeskakiwal pomiedzy glowami ,demko jak za krotkie to prosze dac ub i tyle a na dodatek zapomnialem tych lini wylaczyc bo myslalem ze na nagraniu nie bedzie ich widac https://www99.zippyshare.com/v/MqoULY1N/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 13 Listopada 2018 #520985 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi