AQSImne Napisano 17 Listopada 2018 #521109 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 Hi everyone. Im from Balkan and i saw ur server Pochylnia only hs 2 years ago and i played on it. Last year i was banned for "cheating". Because i dont know polish language i didn't find where i can put demo. After i buy other cs 1.6 steam, i play on this but not on my main, because im banned, but is terrible to log out from one steam and log in to my main. After i was chatting with "olle" and "froth" and they said me to contact ✪pomaranczowyebenato and he sent me link of forum and i am writing this topic:http://prntscr.com/ljjray Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): AQSI Godzina, data zdarzenia: i dont know i was banned last year Mapa: i dont know because i was banned last year Opis zdarzenia: i only want to play on this server with my main acc, if i knew about forum i'd leave a demo STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:4605477 / 62.4.57.128 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommy Angelo Napisano 17 Listopada 2018 #521110 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 poszukałem w amx bans i bana dostał ode mnie,ale pamiętam że nie byłem pewny i raczej zbyt pochopnie go zbanowałem.Raczej powinien dostać ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 17 Listopada 2018 #521120 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 You have been unbanned Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 17 Listopada 2018 #521121 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi