Palnik Gazowy Napisano 17 Listopada 2018 #521133 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 Witam, tak wiem gram na serwerze z tydzień nie mam co zbytnio do gadania ale zaproponować można. Lekka przesadą są 2 dostępne HE na tym modzie przykład np 2 nade w anarchie w pistolce i kill albo bardzo obity team przeciwny gwarantowany to jest troche bez sensu i chciałbym żeby to było zmienione dziękuje. p.s na swoim przykładzie nie jednokrotnie tak byłem zabijany/obijany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 7 Marca 2019 #525258 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2019 Zostaje tak jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 7 Marca 2019 #525259 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2019 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi