ManGoSaKi Napisano 24 Listopada 2018 #521380 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2018 Mój nick podczas gry to : ManGoSaKi Grałem sobie okolo 12:00 w cs 11/24/2018 i pod koniec mapy dostałem bana pt "sprawdze demko :)" i czekam juz kilka godzin i nadal nie zostałem odbanowany a nie posiadam żadnych cheatów z reszta juz mialem 3 bany zeby wrzucic ss i wrzucałem i dostawalem odrazu unbana i nie było żadnego problemu i nwm co teraz robić także zgłaszam sie o pomoc , bo mam nadzieje że administracja nie traktuje tak gracza że jest jakis lepszy to odrazu ban jeszcze ss to rozumiem ale za dawanie bana i to perma bo dobrze gram gram juz kilka lat w cs;a i dobrze gram w cs;a wiec jak tak macie postępowac to ja podziekuje za taki serwer... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarna Róża Napisano 24 Listopada 2018 #521389 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2018 Po pierwsze na rozpisanie dema mam czas, po drugie powtarzanie słów to błąd składni językowej za którą możesz dostać pałę. A za dobre granie w cs płacą Rozpiszę demo to się madzia tym zajmie Madziaa<3 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 25 Listopada 2018 #521452 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 24h minęły, rozpiska się nie pojawiła, UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 25 Listopada 2018 #521453 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi