Skocz do zawartości

Ban od Steam?

Oliwierass

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): Cheater Destroyed
Godzina, data zdarzenia: 30 minut temu
Mapa:de_dust2002
Opis zdarzenia:Zaczęło sie to tak ze gralem sobie na serwerze jakies z 2 minuty i dostalem bana najprawdopodobniej z consoli z powodem Cheater Destroyed.

Nie zauwazylem wczesniej ze nick mi się zmienil co mnie bardzo zdziwilo, przypominam ze mam clienta steam i prosze o usunięcie bana.
STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 1 : 184884103

123.PNG

@Madziaa<3 pozwól, bo to mój ban, więc od razu się do tego odniosę.

poGRYro.png

Spójrz na obrazek, potem na swój nick (i nie, nie jest to cheater destroyed, ponieważ to jest powód nałożenia blokady), potem jeszcze raz na obrazek i wyciągnij wniosek, dlaczego dostałeś bana.

@Oliwierass teraz decyzja należy do UBT, nie do mnie. Musisz poczekać na ich wypowiedź, a jak długo to zajmie, to ja niestety tego nie wiem. Pozwolisz też, że zadam pytanie, czy ściągałeś jakieś dodatki do Steam, oraz czy pobierałeś Steama z oficjalnej strony platformy? Klient ot tak sobie nikomu nie zmienia nicku na ten, za który dostałeś bana.

• Moderator

@Oliwierass usuń z configa ten bind, przeszperaj całego raz jeszcze i sprawdź, czy nie masz jakichś dodatkowych, niepotrzebnych bindów takich jak ten. Ewentualnie przeistaluj całego cs gdyby nie podziałało.

• Moderator

Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora.
Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post.

Pozdrawiamy,
Administracja Pochylnia.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...