Oliwierass Napisano 25 Listopada 2018 #521443 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): Cheater Destroyed Godzina, data zdarzenia: 30 minut temu Mapa:de_dust2002 Opis zdarzenia:Zaczęło sie to tak ze gralem sobie na serwerze jakies z 2 minuty i dostalem bana najprawdopodobniej z consoli z powodem Cheater Destroyed. Nie zauwazylem wczesniej ze nick mi się zmienil co mnie bardzo zdziwilo, przypominam ze mam clienta steam i prosze o usunięcie bana. STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 1 : 184884103 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oliwierass Napisano 25 Listopada 2018 Autor #521444 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Przepraszam bardzo juz edytowalem post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 25 Listopada 2018 #521445 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 @Madziaa<3 pozwól, bo to mój ban, więc od razu się do tego odniosę. Spójrz na obrazek, potem na swój nick (i nie, nie jest to cheater destroyed, ponieważ to jest powód nałożenia blokady), potem jeszcze raz na obrazek i wyciągnij wniosek, dlaczego dostałeś bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oliwierass Napisano 25 Listopada 2018 Autor #521446 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Tak wlasnie zauwazylem ze mam nick Steam cos tam i czy jest opcja zeby odwolac sie od bana poniewaz to wszystko przez glupiego clienta steam i nie zobaczylem ze nick mi sie zmienil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 25 Listopada 2018 #521447 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 @Oliwierass teraz decyzja należy do UBT, nie do mnie. Musisz poczekać na ich wypowiedź, a jak długo to zajmie, to ja niestety tego nie wiem. Pozwolisz też, że zadam pytanie, czy ściągałeś jakieś dodatki do Steam, oraz czy pobierałeś Steama z oficjalnej strony platformy? Klient ot tak sobie nikomu nie zmienia nicku na ten, za który dostałeś bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oliwierass Napisano 25 Listopada 2018 Autor #521448 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 tak wszystko z oficjalnej ale z tego co widze na ss nie tylko mi sie ustawia taki nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oliwierass Napisano 25 Listopada 2018 Autor #521449 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Wszystko stało się jasne poczytałem o tym właśnie w internecie i oto co znalazlem w configu: bind "b" "buy;alias sck cmd setinfo name SteamBoost[VALVE-MS.RU];qwz;sck;alias qwz alias sck;wait" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 25 Listopada 2018 #521450 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 @Madziaa<3, @L@M@NeR, @wQ., co robimy z tym tematem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 25 Listopada 2018 #521454 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 @Oliwierass usuń z configa ten bind, przeszperaj całego raz jeszcze i sprawdź, czy nie masz jakichś dodatkowych, niepotrzebnych bindów takich jak ten. Ewentualnie przeistaluj całego cs gdyby nie podziałało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 25 Listopada 2018 #521455 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi