Madziaa<3 Napisano 30 Listopada 2018 Dziewczyna #521597 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 Z jakiego swojego dotychczasowego osiągnięcia jesteś najbardziej dumny? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tojalolek Napisano 1 Grudnia 2018 #521600 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Hmm. Bardzo ciekawe pytanie. Pierwsze co przyszło mi do głowy w sekundę to przełamanie mojego piekielnego leku przed głęboką woda. Wyskoczyłem ze płynącego statku. Choć nie wiem czy można to podpiąć pod osiągnięcie ;) po prostu jest to moja zmora, przełamanie tego i wskoczenie do wody gdzie nikt by mi nie pomógł (zaznaczę że nie potrafię za bardzo plywac) jest po prostu dla mnie samego wielkim osiągnięciem ;) Madziaa<3 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 1 Grudnia 2018 Użytkownik #521601 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Myślę, że 3 razy pierwsze miejsce w podstawówce w turnieju ping-ponga i prawie co roku 1 miejsce w piłke nożną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :v Napisano 1 Grudnia 2018 #521607 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 W swoim życiu nic nie osiągnąłem :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi