SSMAN2 Napisano 9 Grudnia 2018 #521966 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 KURWA CZY ADMIN Fiat 126p w gazie JEST PIERDOLNIĘTY KURWA BAN ZSZEDŁ MI O 19 WCZORAJSZEGO DNIA A TEN KURWA IDIOTA ZNÓW MNIE BANUJE KURWA UPEWNIJ SIĘ JEBANA AMEBO UMYSŁOWA ŻE DAJĄC MI BANA ROBISZ TO MAJĄC JAKĄŚ PODSTAWĘ A NIE KURWA NA ŚLEPO 3 X BANA DOSTAJE NO KURWA WEŹ SIĘ UPEWNIJ 3000 RAZY ZANIM KOGOŚ ZBANUJESZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSMAN2 Napisano 9 Grudnia 2018 Autor #521967 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 PS CWELSON POZDRAWIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 9 Grudnia 2018 #521969 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Zatem tak: Po pierwsze -> §27. Gra na tzw. "aktywnym banie" skutkuje banami na Neostradę, host, config itp. Nie można ubiegać się o unbana po takim zdarzeniu. Po drugie, wszedłeś wczoraj podczas trwania bana, którego dostałeś na 1 dzień. Samo to powoduje, że każde następne wejście na serwer skutkuje banem permanentnym, nawet jeżeli ban czasowy wygasł. Jeżeli nie rozumiesz powyższych podpunktów, to niestety, ale masz problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 9 Grudnia 2018 #521970 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Napisałam Ci w poprzednim temacie, że masz aktywne bany na inny nick. Skończ pisać te tematu, ub nie dostaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi