SSMAN2 Napisano 9 Grudnia 2018 #521966 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2018 KURWA CZY ADMIN Fiat 126p w gazie JEST PIERDOLNIĘTY KURWA BAN ZSZEDŁ MI O 19 WCZORAJSZEGO DNIA A TEN KURWA IDIOTA ZNÓW MNIE BANUJE KURWA UPEWNIJ SIĘ JEBANA AMEBO UMYSŁOWA ŻE DAJĄC MI BANA ROBISZ TO MAJĄC JAKĄŚ PODSTAWĘ A NIE KURWA NA ŚLEPO 3 X BANA DOSTAJE NO KURWA WEŹ SIĘ UPEWNIJ 3000 RAZY ZANIM KOGOŚ ZBANUJESZ
GandalfBialy Napisano 9 Grudnia 2018 #521969 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2018 Zatem tak: Po pierwsze -> §27. Gra na tzw. "aktywnym banie" skutkuje banami na Neostradę, host, config itp. Nie można ubiegać się o unbana po takim zdarzeniu. Po drugie, wszedłeś wczoraj podczas trwania bana, którego dostałeś na 1 dzień. Samo to powoduje, że każde następne wejście na serwer skutkuje banem permanentnym, nawet jeżeli ban czasowy wygasł. Jeżeli nie rozumiesz powyższych podpunktów, to niestety, ale masz problem.
Madziaa<3 Napisano 9 Grudnia 2018 #521970 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2018 Napisałam Ci w poprzednim temacie, że masz aktywne bany na inny nick. Skończ pisać te tematu, ub nie dostaniesz.
Rekomendowane odpowiedzi
Najczęściej odpowiadający w tym temacie
2
1
1
Popularne dni
9 Grudzień
4
Najczęściej odpowiadający w tym temacie
SSMAN2 2 odpowiedzi
Madziaa<3 1 odpowiedź
GandalfBialy 1 odpowiedź