Madziaa<3 Napisano 10 Grudnia 2018 Dziewczyna #522008 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 Jeśli byś musiał żyć bez jednego ze zmysłów, z którego byś zrezygnował i dlaczego? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 10 Grudnia 2018 Donator UB Team #522010 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 Jeżeli już miałbym wybierać, to wybrałbym zmysł węchu. Wybrałbym go, ponieważ i tak prawie przez całe moje życie mam katar, więc nic by to za bardzo nie zmieniło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :3 Napisano 10 Grudnia 2018 Premium #522011 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 Wzrok, bo jak patrze na te ameby to idzie raka dostać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Grudnia 2018 #522013 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Veni chciał powiedzieć że odebrać to może sobie życie, wtedy świat będzie piękniejszy A raz się z rudym trzeba zgodzić, ale jest taki fajny zapach który pochodzi od płci pięknej że wolałbym to zostawić dla siebie a oddać zmysł percepcji czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 11 Grudnia 2018 #522026 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Każdy zmysł ma jakąś istotną w życiu rolę lecz moim zdaniem wybrałbym życie bez zmysłu węchu. Każdy inny ma jakieś istotne zastosowanie: Dzięki wzrokowi widzimy co nas otacza, dzięki słuchowi słyszymy to co nas otacza, dzięki zmysłowi smaku możemy np. delektować się jedzeniem, dzięki dotykowi wiadomo co (xD). Dzięki węchowi możemy przestrzec się przed różnymi niebezpieczeństwami ale w porównaniu do pozostałych zmysłów jest on moim zdaniem najbardziej zbędny. Madziaa<3 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 11 Grudnia 2018 Użytkownik #522031 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Chyba też sądze, że węchu, bo tak jak inni mam katar przez całe życie :D I nie daje mi spokoju, najwyżej bez niego wyleciałbym w powietrze jakby sie gaz ulatniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :v Napisano 11 Grudnia 2018 #522042 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Dotyku bo nie będe czuł bólu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi