ZSRR Napisano 21 Grudnia 2018 #522503 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 Nick na serwerze: ZSRR Wiek: 14 Znajomość AMXX: 6/10 Doświadczenie: Byłem na innych serwerach adminem , ale tamten serwer mi się znudził umiem rozpoznać czitera od normalnego gracza. Staż w CS'a: około 5 lat. SteamID: Link do profilu na banid: Konta nie mam. Link do profilu na Game Tracker: Nie mam ale jak najszybciej zrobie. Kontakt: gg: 576085503 Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Dużo razy byłem adminem na serwach ale mi się nudziły zawsze i bardzo dobrze wiem kto ma cheaty a kto nie ma miałem dużo takich sytuacji i dawałem rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 21 Grudnia 2018 #522507 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 21 Grudnia 2018 #522508 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 Temat wylądował w koszu. Prawdopodobnie był za stary / uszkodzony lub nie było w nim żadnego sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi