sQe Napisano 24 Grudnia 2018 #522657 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 Witam Proponuję przywrócić rangę Redaktor FanPage Wiem że nikt nie chciał by się tym zajmować ale ja mam dużo czasu więc ja bym mógł Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 24 Grudnia 2018 #522662 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 Z tego co widziałem to nasz FanPage nie ma za dużo aktywnych osób :D Jakbyś porobił jakieś reklamy na innych forach naszej sieci i naszego facebooka i pokomentował różnych youtuberów albo komentował posty gier to może by sie coś ruszyło, chociaż wątpie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sQe Napisano 26 Grudnia 2018 Autor #522763 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2018 Zapraszam do wypowiedzenia się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 28 Grudnia 2018 #522899 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Po Co mi osoba do wrzucania memów xD Odrzucone. Boski Z Polski dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 28 Grudnia 2018 #522900 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi