Skocz do zawartości

BartusJumper ub

czlw

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): BartusJumper
Godzina, data zdarzenia: przed chwila
Mapa: 3daimnuke
Opis zdarzenia: normalnie sobie gsowalem i ban za cziting
STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:88192488

http://aquax.hekko24.pl/aquax_banspoch2/ban_list.php?bid=270

Demko: https://www26.zippyshare.com/v/HvwsSWBj/file.html

Witam! To znowu ja B) Jak trudno się domyślić admin chyba dał za GSy... których robiłem znikomą ilość. Uważam, że ten admin nie zasługuje na swoją posadę. Nie wypowiada się w podaniach i bez sensu daje powody "Czitujesz" (Tutaj też proszę o wyjaśnienie, za co dostałem bana). Wyjaśniać chyba nie muszę co to są GSy oraz jak je robiłem, ponieważ znajdziecie w poprzednim temacie. Pozdrawiam!

już samo demko ,które wstawiłeś powinno wystarczyć

https://www41.zippyshare.com/v/VhMUCyrx/file.html     to jeszcze demko z dusta,od 10:40

polecam jeszcze zobaczyć to : https://www63.zippyshare.com/v/qqfAA3nV/file.html     od 11:43 , nick KAK? coś tam dalej

pewnie powiesz,że on tak samo jak ty leciał bez żadnych skryptów ;)

15 minut temu, Tommy Angelo napisał:

jedno i to samo

Otóż nie zgodzę się z Tobą. Gsy to są ducki i łatwiej się je robi mając fpsy. Za to sgsy są trudniejsze i trudniej się je robi nawet na fpsach. Tłumaczyć raczej Ci nie będę bo nie zrozumiesz (nie musisz mieć pojęcia o wszystkim - wiem o tym). Więc proszę aby wypowiedziała się osoba która ma wiedzę na temat tych rzeczy  (Grala na hns, kz czy jakiś speedrunach whatever) oraz do której macie zaufanie a nie za przeproszeniem laika w tych sprawach (tutaj Cię przepraszam bo nie musisz mieć chęci grać w inny tryb niż strzelanie w boty na publikach). 

8 minut temu, Tommy Angelo napisał:

Widzę,że 20 min siedziałeś nad tymi wypocinami.Nie tłumacz mi jak się to robi i co trzeba mieć do tego bo to doskonale wiem i to już od dawna.Umiem robić sgsy,ale ich tutaj nie da się robić z taką prędkością już od dawna mordko

Noi o to chodzi ze nie masz zielonego pojęcia jak się je robi. Jedyne co zrobisz to Russian dodga ? Kiedyś się łatwiej je dało robić oraz jeszcze większą prędkość uzyskać ponieważ serwer był 100aa! Zmienili to dlatego bo ludzie wbijali na fpsach i robili sgsy przez co nie dało się ich zabić (w sensie że trudniej było). Gsy oraz sgsy nie są nadal zablokowane na Serwerze. To że serwer zmienił sv_airaccelerate na 10 nie oznacza że to nie jest wykonalne! A tak jak już wcześniej wspominałem wspomagalem się FPSami dlatego widzisz ze tak zajebiscie się rozpędzam.

PS i nie, nie siedziałem 20 minut aby Ci odpowiedzieć ??

3 minuty temu, czlw napisał:

Noi o to chodzi ze nie masz zielonego pojęcia jak się je robi. Jedyne co zrobisz to Russian dodga ? Kiedyś się łatwiej je dało robić oraz jeszcze większą prędkość uzyskać ponieważ serwer był 100aa! Zmienili to dlatego bo ludzie wbijali na fpsach i robili sgsy przez co nie dało się ich zabić (w sensie że trudniej było). Gsy oraz sgsy nie są nadal zablokowane na Serwerze. To że serwer zmienił sv_airaccelerate na 10 nie oznacza że to nie jest wykonalne! A tak jak już wcześniej wspominałem wspomagalem się FPSami dlatego widzisz ze tak zajebiscie się rozpędzam.

PS i nie, nie siedziałem 20 minut aby Ci odpowiedzieć ??

no wmawiaj mi dalej,że umiem tylko russian walk robić,a nie umiem sgsów xDD

• Dziewczyna

Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora.
Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post.

Pozdrawiamy,
Administracja Pochylnia.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...