czlw Napisano 28 Grudnia 2018 #522909 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): BartusJumper Godzina, data zdarzenia: przed chwila Mapa: 3daimnuke Opis zdarzenia: normalnie sobie gsowalem i ban za cziting STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:88192488 http://aquax.hekko24.pl/aquax_banspoch2/ban_list.php?bid=270 Demko: https://www26.zippyshare.com/v/HvwsSWBj/file.html Witam! To znowu ja B) Jak trudno się domyślić admin chyba dał za GSy... których robiłem znikomą ilość. Uważam, że ten admin nie zasługuje na swoją posadę. Nie wypowiada się w podaniach i bez sensu daje powody "Czitujesz" (Tutaj też proszę o wyjaśnienie, za co dostałem bana). Wyjaśniać chyba nie muszę co to są GSy oraz jak je robiłem, ponieważ znajdziecie w poprzednim temacie. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 28 Grudnia 2018 Dziewczyna #522910 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 @Tommy Angelo zapraszam ponownie i tym razem radzę się wypowiedzieć. A Ty tak jak wcześniej wrzuć demo z folderu cstrike @L@M@NeR spójrz jak będziesz mógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommy Angelo Napisano 28 Grudnia 2018 #522911 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 dostałeś bana za auto sgsy,proste chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czlw Napisano 28 Grudnia 2018 Autor #522912 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Jak mogłem dostać bana za auto sgsy, jak robiłem gsy? Nie rozróżniasz jednego od drugiego, a co dopiero auto sgs od normalnego gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommy Angelo Napisano 28 Grudnia 2018 #522913 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 jedno i to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommy Angelo Napisano 28 Grudnia 2018 #522916 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 już samo demko ,które wstawiłeś powinno wystarczyć https://www41.zippyshare.com/v/VhMUCyrx/file.html to jeszcze demko z dusta,od 10:40 polecam jeszcze zobaczyć to : https://www63.zippyshare.com/v/qqfAA3nV/file.html od 11:43 , nick KAK? coś tam dalej pewnie powiesz,że on tak samo jak ty leciał bez żadnych skryptów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czlw Napisano 28 Grudnia 2018 Autor #522919 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 15 minut temu, Tommy Angelo napisał: jedno i to samo Otóż nie zgodzę się z Tobą. Gsy to są ducki i łatwiej się je robi mając fpsy. Za to sgsy są trudniejsze i trudniej się je robi nawet na fpsach. Tłumaczyć raczej Ci nie będę bo nie zrozumiesz (nie musisz mieć pojęcia o wszystkim - wiem o tym). Więc proszę aby wypowiedziała się osoba która ma wiedzę na temat tych rzeczy (Grala na hns, kz czy jakiś speedrunach whatever) oraz do której macie zaufanie a nie za przeproszeniem laika w tych sprawach (tutaj Cię przepraszam bo nie musisz mieć chęci grać w inny tryb niż strzelanie w boty na publikach). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommy Angelo Napisano 28 Grudnia 2018 #522920 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Widzę,że 20 min siedziałeś nad tymi wypocinami.Nie tłumacz mi jak się to robi i co trzeba mieć do tego bo to doskonale wiem i to już od dawna.Umiem robić sgsy,ale ich tutaj nie da się robić z taką prędkością już od dawna mordko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czlw Napisano 28 Grudnia 2018 Autor #522921 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 8 minut temu, Tommy Angelo napisał: Widzę,że 20 min siedziałeś nad tymi wypocinami.Nie tłumacz mi jak się to robi i co trzeba mieć do tego bo to doskonale wiem i to już od dawna.Umiem robić sgsy,ale ich tutaj nie da się robić z taką prędkością już od dawna mordko Noi o to chodzi ze nie masz zielonego pojęcia jak się je robi. Jedyne co zrobisz to Russian dodga ? Kiedyś się łatwiej je dało robić oraz jeszcze większą prędkość uzyskać ponieważ serwer był 100aa! Zmienili to dlatego bo ludzie wbijali na fpsach i robili sgsy przez co nie dało się ich zabić (w sensie że trudniej było). Gsy oraz sgsy nie są nadal zablokowane na Serwerze. To że serwer zmienił sv_airaccelerate na 10 nie oznacza że to nie jest wykonalne! A tak jak już wcześniej wspominałem wspomagalem się FPSami dlatego widzisz ze tak zajebiscie się rozpędzam. PS i nie, nie siedziałem 20 minut aby Ci odpowiedzieć ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommy Angelo Napisano 28 Grudnia 2018 #522922 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 3 minuty temu, czlw napisał: Noi o to chodzi ze nie masz zielonego pojęcia jak się je robi. Jedyne co zrobisz to Russian dodga ? Kiedyś się łatwiej je dało robić oraz jeszcze większą prędkość uzyskać ponieważ serwer był 100aa! Zmienili to dlatego bo ludzie wbijali na fpsach i robili sgsy przez co nie dało się ich zabić (w sensie że trudniej było). Gsy oraz sgsy nie są nadal zablokowane na Serwerze. To że serwer zmienił sv_airaccelerate na 10 nie oznacza że to nie jest wykonalne! A tak jak już wcześniej wspominałem wspomagalem się FPSami dlatego widzisz ze tak zajebiscie się rozpędzam. PS i nie, nie siedziałem 20 minut aby Ci odpowiedzieć ?? no wmawiaj mi dalej,że umiem tylko russian walk robić,a nie umiem sgsów xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommy Angelo Napisano 28 Grudnia 2018 #522923 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 btw ciekawe co z tym kolegą od filmiku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czlw Napisano 28 Grudnia 2018 Autor #522924 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 4 minuty temu, Tommy Angelo napisał: no wmawiaj mi dalej,że umiem tylko russian walk robić,a nie umiem sgsów xDD To zapraszam jutro na jakiś serwerek 100aa aby Ci było łatwiej i pokaż swojego skilla ? Jakiego filmiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 1 Stycznia 2019 Dziewczyna #523040 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi