ayz Napisano 31 Grudnia 2018 #523000 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): haes2kGodzina, data zdarzenia: przed chwilaMapa:awp_indiaOpis zdarzenia: podobno mam jakies aktywne bany. byl reset banow podobno , gralem na głownym koncie , wróciłem do gry wiec jak to jest mozliwe ze mam bana aktywnego? jak mam aktywnego banika to poprosze o sprawdzenie ip z wczesniejszego/wczesniejszych banow , to co bylo to bylo nie wchodze juz na aktywnych od dawna tyle czekalem na ub a tu papa , nie bedzie ub mowi sie trudnoSTEAM_ID / IP:0:0:830981 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 31 Grudnia 2018 #523003 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 @Tommy Angelo nie wiem gdzie Ty widzisz aktywnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommy Angelo Napisano 31 Grudnia 2018 #523008 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 dałem zły powód,owy gracz był tu banowany już kilka lub kilkanaście razy i taka osoba nie powinna móc tu grać nawet po wyczyszczeniu amxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 1 Stycznia 2019 #523025 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 Odpali się - wtedy ban. Na razie ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 1 Stycznia 2019 #523026 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi