Popularny post GandalfBialy Napisano 31 Grudnia 2018 #523019 Popularny post Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 Wiek: w maju 30Kontakt: Steam, FB, ForumStaż w CS'a: dużo, nie pamiętam xdDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: spore, kilka lat miałem admina na różnych serwerachCzy kiedyś obsługiwałeś AMXBANS?: oczywiście, jako opiekun i H@ sieciIle masz wolnego czasu?: tyle ile się da po pracyUżywałeś jakichś haxów? (Jeżeli tak, to jakich - konkretne nazwy cheatów): odkąd gram w CS-a, tak nie trawię cziterów. Patrząc po banach na GXP oglądam tutoriale na YTDlaczego starasz się o to stanowisko?: Chcę pomóc Madzi, to przede wszystkim. Wiem, jest też L@m@ i wQ. ale tymczasowo ich aktywność jest nikła. Odkąd mam admina na GXP tutaj, wszyscy z UBT wiecie ile było odwołań od moich banów. Myślę, że dam radę podołać temu zadaniu, ponieważ lubię uczyć się nowych rzeczy, a przede wszystkim nie lubię siedzieć w jednym miejscu na dłuższą metę. Mam nadzieję, że przekonałem Was do mojej kandydatury, mimo, że w wielu miejscach pokazałem, iż kulturą nie grzeszę. Happy New Year 2019! Madziaa<3, Mumin., Tommy Angelo i 2 innych dodali reakcje 5 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 1 Stycznia 2019 Użytkownik #523021 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 Ja na TAK + forum + admin + doświadczenie + obsługa AMXBANS + wydajesz sie ogarnięty i myśle że nie byłoby z tobą problemow Jakby to ująć... wszystko na + Dzieki :D Wzajemnie oczywiście Życze wszystkim tego aby ten rok był lepszy od poprzedniego i spełniały sie w nim marzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :3 Napisano 1 Stycznia 2019 Premium #523024 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 Chłop przynajmniej spełnia wszystkie wymagania i jego argumentem nie jest "jestem upośledzony i widziałem, że tylko Madzia jest w UBT to przyda się druga osoba do pomocy..."(bez urazy wszystkie płaczki co tak piszą, ale nie ukrywajmy, że macie mniej iq niż Dziadek lat...) Na tak: +wiek (stara rura z niego, ale może być) +doświadczenie +dojrzała z niego partia ++++++++++++++życzenia noworoczne to największy plus jaki mogłeś zdobyć +za kulturę, przynajmniej nie jestem sam który klnie co chwile :P GandalfBialy dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :v Napisano 1 Stycznia 2019 #523037 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 A niech ma na TAK +wiek +doświadczenie +mało osób jest na tym stanowisku +chyba ogarnia No i chociaż nie będzie się imo nudził Powodzeniaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mementomori2000 Napisano 1 Stycznia 2019 #523064 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 JESTEM NA TAK +WIEK +DOŚWIADCZENIE +PRZYDA SIĘ KTOŚ NA TO STANOWISKO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 1 Stycznia 2019 #523070 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 Zestaw na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 2 Stycznia 2019 #523096 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 2 Stycznia 2019 #523097 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Twoje podanie zostało przyjęte, gratulujemy! W celu dopełnienia formalności zgłoś się do Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi