Tojalolek Napisano 7 Stycznia 2019 #523320 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Wzór: Serwer: Go mod Data: 07 01 2019 Nick podejrzanego: To ja lolek - ZACZARUJ ! STEAM_ID (komenda "status"): Link do dema: http://d1.hltv.org.pl/srv51668/HLTV-1901072119-css_dust2_source.dem.zip Link do mapy (jeśli mapa nie jest standardowa): Rodzaj wspomagacza: Cheaty. Podejrzane momenty: Cała mapa. P.S Nie jest to forma zabawy, sprawdźcie mnie. Jest nowy UBT niech testuje, uczy się.. Spotkały mnie dziś smutne wyzwiska i gadają że admin ma cheaty że nie warto go zgłaszać bo go obronią . Więc składam osobiście za te osoby. Pozdrawiam To ja lolek. Deus lo Volt i Rey dodali reakcje 2 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 9 Stycznia 2019 #523368 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Zmarnowałeś mi 15 minut życia. Rey dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 9 Stycznia 2019 #523369 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi