Deus lo Volt Napisano 8 Stycznia 2019 #523341 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Serwer: Go mod Data: 08.01.2019 koło 21 Nick podejrzanego: Rodrigez STEAM_ID (komenda "amx_ip"): 77.68.212.181 Link do dema: http://d1.hltv.org.pl/srv51668/HLTV-1901082108-css_dust2x2_go.dem.zip Link do mapy (jeśli mapa nie jest standardowa): Rodzaj wspomagacza: Wh Podejrzane momenty: Napiszę tak na początku miała to być skarga za obrazy, ale potem jak zobaczyłem demko to widać jak nagle zaczyna lepiej grać i jakie ma info (sugeruję się jak celuję przez skrzynie na gracza który wychodzi z gali) Jeśli będziecie mieli czas sprawdźcie proszę ;) Jeżeli uważacie że gracz jest czysty oki ale prosił bym o nadanie bana za obrazy ;) Co do he tak jest cały czas i jest to dosyć uciążliwe ale napisałem już Visterowi o tym czy mógł by to zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 8 Stycznia 2019 #523342 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Obejrzałem demo i szczerze mówiąc jedyne o co mógłbym się przyczepić, to to, że podejrzany sobie kupował dodatkowe granaty. @Madziaa<3 spojrzysz na temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 9 Stycznia 2019 #523392 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Gracz dostaje bana za dokupywanie granatów. Obowiązują 2 HE na rundę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 9 Stycznia 2019 #523393 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi