Czarna Róża Napisano 19 Stycznia 2019 #523681 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 Cześć siema, zwijam z tej serwerowni. Powód? Jak się komuś paczkę DR podpierdala bez słowa, zdjęcia rangi opiekuna serwera to się człowiekowi gówno kotłuje w dupie. @Madziaa<3 Jedyna osoba, która tutaj czyni cuda, niech Ci tu wypali robótka którą robisz. @Veni Vidi Vici Byś się czasem odezwał nie? Raz na jakiś czas wejdę, o ile nie dostane bana za pisanie prawdy. Strzałka i do zobaczenia Madziaa<3 i Ponczeg :3 dodali reakcje 2 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 19 Stycznia 2019 #523685 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 Dzięki, trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :3 Napisano 19 Stycznia 2019 #523686 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 Cza było pisać, ja miałem urwanie głowy przez ostatni miesiąc. Jak coś będziesz potrzebował wal steam, 3maj się i dzięki za smieszki na ts, bo nie wiem czy jesteś tego pewny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 19 Stycznia 2019 #523692 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 No trzymaj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 19 Stycznia 2019 #523693 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 Kto niby Ci podpierdolił paczkę? Nie pisz głupot. Zdjęcie rangi było tylko kwestią czasu bo nikt na serwerze nie grał. Jedyną moją winą jest to ze Ci o tym nie napisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 19 Stycznia 2019 #523720 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 11 godzin temu, Czarna Róża napisał: paczkę DR Mówisz o tej co była na serwerze? Zwykle połączenie coda i DR z dodatkiem podstawowych pluginów. 11 godzin temu, Czarna Róża napisał: serwerowni Sieć serwerów*. Serwerownia to coś zupełnie innego XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 13 Lutego 2019 #524624 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2019 Bajo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi