RYSIEK92 Napisano 21 Stycznia 2019 #523822 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 Witam, przed chwila dostalem bana perma , na serwerze gral cziter ktory automatycznie zmienia mu nicki na wszystkich obecnych graczy na serwerze, admin zbanowal nie tego co trzeba, ss z konsoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 21 Stycznia 2019 Użytkownik #523824 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 @RYSIEK92 podstaw prosze do wzoru: Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): Godzina, data zdarzenia: Mapa: Opis zdarzenia: STEAM_ID / IP: I po co obrażasz? Jeśli dostaniesz UB to proponuje byś dostał bana za obrażanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 21 Stycznia 2019 #523825 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 O matko, jak ja dawno nie widziałem takiego bota :D Ostatni raz to chyba z 5 lat temu :D Ale wracając do sedna, podstaw do wzoru, który przedstawił Rey, potem zajmiemy się resztą tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 21 Stycznia 2019 Dziewczyna #523834 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 Dałam Ci UB minutę po dostaniu bana bo admin poprosił. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 21 Stycznia 2019 Dziewczyna #523835 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi