Boski Z Polski Napisano 7 Lutego 2019 #524391 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2019 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): Boski Z Polski Godzina, data zdarzenia: 17:30 Mapa: de_dust2 Opis zdarzenia: Przez przypadek kliknąłem zły bind STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:100436910 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Pochylnia.pl [AMXBans] Powod: 'Reklama' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 tydzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:100436910' [AMXBans] Twoje IP: '**.***.***.**' [AMXBans] =============================================== @VisTeR.' UB PLS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 7 Lutego 2019 #524393 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2019 @VisTeR.' mogę poprosić wycinek z logów serwera na chwilę przed nadaniem bana? @Veni Vidi Vici jakieś dowody poproszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :3 Napisano 7 Lutego 2019 #524395 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2019 Skoro masz bindy które reklamują inną sieć musisz liczyć się z konsekwencjami. Też mogę chodzić, reklamować i pisać że missclick https://imgur.com/a/jyHPLxh Po co kogoś banować skoro dostaje on ub bez żadnego info?? Boski Z Polski dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 8 Lutego 2019 #524424 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 4. CELOWE reklamowanie innych serwerów niż Pochylnia.pl: 1x ostrzeżenie, za drugim razem ban 1 dzień - 1 tydzień Niektórzy myślą, że pozjadali wszystkie rozumy, a regulaminów nie czytają. UB. Rey i Boski Z Polski dodali reakcje 2 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi