MarshMeeeello Napisano 10 Lutego 2019 #524478 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 Siemanko jestem Krystian mam 15 lat i gram w cs 1.6 od 6 lat ale po za komputerami lubie jeść :D i gotować :D chodze do 1 klasy zawodowej kucharz :D Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 10 Lutego 2019 #524479 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 Siemanko :D Na jakim serwerze grasz? Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 10 Lutego 2019 #524480 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 Dzień dobry wieczór witam hej cześć Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 10 Lutego 2019 #524481 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 Siemasz i miłej gry. Kucharz powiadasz? Ja jestem po Technikum Gastronomicznym także jak coś ten tego nie będziesz wiedzieć to pisz śmiało. Coś tam jeszcze pamiętam toteż mogę poradzić radą Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 10 Lutego 2019 #524484 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 Siemka didżej Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi