Zielone[$] Napisano 12 Lutego 2019 #524579 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2019 Chciałbym przywitać całą wspólnotę forum.Nazywam się Oskar mam 16 lat. Na codzień zajmuję się redakcją, posiadam kilka własnych pluginów i paczek. Nie sprzedaje, i ich używam. Posiadałem do niedawna kilka serwerów, lecz nie posiadam ich już z powodu, że nie wystarczyło mi pieniędzy na utrzymanie i reklamy. Myślę, że znajdzie się miejsce w redakcji i jako technik serwerów. Pozdrawiam. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 12 Lutego 2019 Donator UB Team #524581 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2019 Przed "i" w takim miejscu nie stawia się przecinka Panie redaktorze i techniku serwerów :p No witaj, witaj. Może pokusisz się o taką rangę jak redaktor? Oczywiście, jeżeli będziesz aktywnie uczestniczył w życiu naszego forum. @Madziaa<3 heh, to był taki żart hehehehehehehehehehehe ( zabij mnie proszę ) Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 12 Lutego 2019 Dziewczyna UB Team #524583 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2019 11 minut temu, SpeedziK napisał: Przed "i" nie stawia się przecinka Panie redaktorze i techniku serwerów :p No witaj, witaj. Może pokusisz się o taką rangę jak redaktor? Oczywiście, jeżeli będziesz aktywnie uczestniczył w życiu naszego forum. Stawia się, rudzinko, stawia, ale akurat nie w miejscach, gdzie on postawił. Witaj Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArEcZeK01 Napisano 12 Lutego 2019 #524591 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2019 siema Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 12 Lutego 2019 Użytkownik #524592 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2019 Siemanko ;) Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi