Madziaa<3 Napisano 14 Lutego 2019 Dziewczyna #524670 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Czy kupiłeś kiedyś jakąś rzecz, która na reklamach lub zdjęciach (jeśli kupowałeś przez internet) bardzo Ci się podobała, a w rzeczywistości wyglądała lub funkcjonowała inaczej? Co to było? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 14 Lutego 2019 Użytkownik #524671 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Niestety tak, smartwatch oraz słuchawki bezprzewodowe... No i poznałem sie że jednak nie warto kupować rzeczy przez internet bo co innego tam piszą a inaczej to działa. Smartwatch miał mniejszy ekran niż myślałem, nie miał pokrętła którego sie spodziewałem, działa w języku polskim mieszanym z angielskim, bateria szybko sie rozładowuje. A słuchawki bezprzewodowe wylatują z uszu i są troche niewygodne W sumie gdyby ktoś chciał odkupić smartwatcha to chętnie sprzedam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 14 Lutego 2019 Donator UB Team #524672 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Oczywiście, że tak. Słuchawki SteelSeries Siberia V3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi