JameS (GM) Napisano 16 Lutego 2019 #524765 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2019 Wzór podania na admina : Nick na serwerze: JameS (GM) Wiek: 17 Znajomość AMXX: 8/10 Doświadczenie: Duże, adminem byłem już na kilku serwerach różnych Only DD2, Zombie, Cod Mod. Staż w CS'a: 7 lat. SteamID: STEAM_0:1:161113434 Link do profilu na banid:https://banid.pl/kto?to=0:1:161113434 Link do profilu na Game Tracker:https://www.gametracker.com/player/JameS%20%28GM%29/145.239.237.104:27425/ Kontakt: GG, Steam, Ts3 Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ jest bardzo mało, często widocznych adminów na serwerze, a ja jestem bardzo często. Potrafię łatwo znaleźć czitera. Nie mam z tym żadnych problemów. Chciałbym też naprawić kulturę, oraz zachowanie, wykonywanie celi, użytkowników którzy ich nie wykonują i nie przestrzegają regulaminu. Mam wydaje mi się dobre doświadczenie z AMXX nie mam żadnych problemów z obsługą. Posiadam mikro, i najważniejsi są dla mnie gracze Wiem że godzin na serwerze nie mam za dużo lecz cały wolny czas przeważnie poświęcam serwerowi, na forum parę osób mnie już trochę poznało. Liczę na pozytywne rozpatrzenie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zjarany Zgr3deK Napisano 17 Lutego 2019 #524807 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2019 jak narazie neutral a dlaczego: +/- aktywnosc forum jak i serwera +/- skala od 0-8 +/- wiek + doswiadczenie +steam Pograj jeszcze z nami troche dluzej i postaraj sie nastepnym razem o podanie ,bo jak narazie jestes z nami od kilku dni to troche nie za szybko na podanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 18 Lutego 2019 #524828 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 Twoje podanie zostało przyjęte, gratulujemy! W celu dopełnienia formalności zgłoś się do Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi