Madziaa<3 Napisano 24 Lutego 2019 Dziewczyna #524979 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2019 Counter Strike: Source - co myślisz o tym zapomnianym tytule? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 24 Lutego 2019 Donator UB Team #524980 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2019 Nigdy nie miałem okazji zagrać w ten tytuł, ale słyszałem na jego temat dużo dobrych informacji i chętnie bym pograł. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 25 Lutego 2019 #524981 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2019 Pierwszy raz CS:S widziałem u znajomego mojego kuzyna. Spróbowałem, nie podeszło mi wtedy. Później postanowiłem ściągnąć sobie wersję non-steam jakieś kilka lat temu i muszę przyznać, że dość przyjemnie się grało na dłuższą metę jak się trochę bardziej wkręciłem. Była to fajna odskocznia od ciągłego naparzania w 1.6. Można powiedzieć, że to jest gra pomiędzy starym dobrym CS-em a tym obecnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :v Napisano 25 Lutego 2019 #524982 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2019 Mialem to samo co kolega powyżej, na początku nie podeszło mi, ale potem się ostro wciągnąłem, w tej grze często zadziwiało mnie jak hedy tam siadają pomimo, że celownik miałem niżej oraz jak bronie mały rozrzut mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi