Psycholog banan Napisano 3 Marca 2019 #525135 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Sprzedam konto w lolu ma lvl 137 wszystkie postacie do tej pory. 149 skinów z chroma itp. Dokładnie 2 ultimate skiny 1 muthic skin 12 legendarnych i 28 epicków i 42 legacy i 24 chroma. Mam też 34 emotek a ikonek 184- 1 ultimate 26 epic i 107 normalnych i 9 legacy. wardów mam 1 myrhic 6 epiców i 7 normalnych. A chroma paków mam tak 6 epików-2x orianna 1 thresh 2 graves i riven normalnych mam do lee sina kai'sy yasuo zeda i luciana. Jeśli osoba chce dowiedzieć się więcej o tym niech piszę na pw. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 1 Sierpnia 2019 #529651 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2019 Sprzedaż kont jest zakazana Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hasający Piotru Napisano 2 Sierpnia 2019 #529658 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2019 12 godzin temu, Boski Z Polski napisał: Sprzedaż kont jest zakazana Chyba już nie masz gdzie nabijać postów. Boski Z Polski i Refleks dodali reakcje 2 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Refleks Napisano 2 Września 2021 #546592 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2021 Konta, które zmieniły właściciela są natychmiastowo blokowane ? Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi