rastans Napisano 3 Marca 2019 #525144 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Witam, Mam na imię Bartłomiej i posiadam na karku 26 lat. Pochodzę z Małopolski, lecz od 2 lat mieszkam w Strasburgu we Francji. W Cs'a gram nie wiem od kiedy. Posiadałem kilka sieci serwerów, a jedna z historycznych była cs-gra. Jestem fanem Juventusu i gram w piłkę w miejscowym klubie właśnie we Francji na pozycji napastnika. Możecie mnie spotkać na cod i chętnie pogram awp w CS Go jak by ktoś był chętny. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 3 Marca 2019 Użytkownik #525145 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Siemanko :D Powiem szczerze, że jesteś interesującą osobą :D A tak sie spytam humorystycznie - Fan Juventusu odkąd Ronaldo przeszedł? :D Mroźny dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rastans Napisano 4 Marca 2019 Autor #525149 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Jak się jest fanem danego zespołu to na zawsze, nawet jak czasem popełniają błędy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 4 Marca 2019 Donator UB Team #525150 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 4 Marca 2019 #525151 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Witaj Bianconeri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AgresywnyMisieQ Napisano 9 Marca 2019 #525307 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi