Madziaa<3 Napisano 3 Marca 2019 Dziewczyna #525148 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Co byś zrobił, gdyby ktoś w Twojej obecności znęcał się nad dzieckiem? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 4 Marca 2019 Donator UB Team #525153 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Myślę, że jak każda inna osoba, spróbowałbym jakoś zareagować. Nienawidzę, gdy ktoś znęca się nad słabszymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczwany Lis Napisano 4 Marca 2019 #525154 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Nie umiem przewidzieć jak bym się zachowała ale chciałabym stanąć w jego obronie. Jedyne czego mogłabym się bać to, że zamiast pomóc pogorszę sytuacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 4 Marca 2019 Użytkownik #525155 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Pewnie bym coś powiedział albo bym tylko sie przyglądał bo strach przed tym, że jeszcze ja moge oberwać będzie mnie powstrzymywał, nie wiem co bym zrobił bo nigdy nie byłem w takiej sytuacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MinDfUcKs Napisano 4 Marca 2019 #525166 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Pomógłbym temu dziecku, nienawidze jak ktoś się znęca nad młodszymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 4 Marca 2019 #525167 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Spierdalałbym gdzie się da ponieważ oprawca mógłby i mi wyrządzić krzywdę xD A tak serio to zwróciłbym mu uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryyluu_ Napisano 4 Marca 2019 #525172 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Sam jestem dzieckiem więc za dużo bym nie zdziałał. Zależy też kto, jak jakaś osoba w moim wieku, ewentualnie troszkę starsza to raczej bym zareagował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi