iGold Napisano 23 Marca 2019 #525711 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca 2019 Nick na serwerze: iGold Wiek: 17 Znajomość AMXX (0/8) : 7 Doświadczenie: Miałem admina na 5 różnych serwerach, umiem rozróżnić dobrego gracza od tego ze wspomagaczami, znam podstawowe jak i te bardziej zaawansowane komendy, umiem także banować na config i miałem do czynienia z pluginem luciaToggle Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Niestety nie SID: STEAM_1:0:1355882507Link do profilu na STEAM: Nie posiadam Link do profilu na banid: Nie posiadam Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/iGold/145.239.237.108:27385/Kontakt: Forum, TeamSpeak, Discord, Facebook (jeżeli będzie potrzebny) Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Nie ukrywajmy - chciałbym pomóc utrzymać porządek na serwerze. Lubie grać na serwerach, gdzie nie ma dużej ilości graczy (na takich gra mi się najprzyjemniej), najczęściej wchodzę do gry w godzinach popołudniowych, jestem niekonfliktowy i kulturalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 23 Marca 2019 #525712 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca 2019 Pozwolę sobie być na nie, oto powody: - GT masz dobre, jednak widać w większej skali dość duże przerwy w grze, raczej wątpię, żebyś mógł poświęcić trochę czasu, aby wejść codziennie na serwer - Konto na forum pod podanie - Nie przypominam sobie, abyś zgłaszał kiedykolwiek jakiegoś gracza - I teraz największy minus, brak CS 1.6 na Steam, co z automatu przekreśla woje szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 23 Marca 2019 #525713 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca 2019 Również jestem na nie z tych samych powodów : - największy minus to brak steam +/- gametracker - konto pod podanie - też nie pamiętam abyś zgłaszał kogoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 26 Marca 2019 #525781 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca 2019 Nie spełniasz za dużej ilości wymagań. Odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 26 Marca 2019 #525782 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca 2019 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi