Madjel Napisano 2 Kwietnia 2019 #525934 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 Twój nick podczas grania: madjel Godzina, data zdarzenia: 02.04.2019 - 22:10:01 Mapa: de_dust 2 Link do screenów: https://www71.zippyshare.com/v/fClQkoYU/file.html STEAM_ID / IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Pochylnia.pl [AMXBans] Powod: ' "wrzuc screeny na Pochylnia.pl' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:2028312164' [AMXBans] Twoje IP: '5.57.170.122' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 2 Kwietnia 2019 #525935 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 SSy sprawdziłem i są czyste, dałbym też UB, ale jednakże interesują mnie 2 rzeczy. @tomaka proszę o wstawienie ssów, które zostały zrobione graczowi, który się odwołuje od bana oraz o rozpisanie dema z mapy, na której ban został nadany. Masz na to 24h, czas start! @Madjel przepraszam, że będziesz musiał czekać dłużej, ale proszę postaraj się mnie zrozumieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 4 Kwietnia 2019 #525970 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2019 Admin nie zrobił tego o co został poproszony. Wnoszę o nadanie mu ostrzeżenia. @Madjel przepraszam za zwłokę. Leć grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 4 Kwietnia 2019 #525971 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2019 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi