Filaa Napisano 5 Kwietnia 2019 #525989 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2019 Nick na serwerze: Fila Wiek: 18 Znajomość AMXX (0/8) : 7 Doświadczenie: Miałem ADMIN` a na wielu serwerach, DD2, EXP ZM MOD, DR itp. Raz nawet Opiekuna na CoD. Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Tak, tylko nie gram gdyż STEAM mi nie chce odpalić :C SID: Link do profilu na STEAM: ^.^ lub (^.^) <--- Moja nazwa, aczkolwiek ze STEAM`a nie korzystam, powody wyżej. Link do profilu na banid: Nie posiadam. Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Fila/145.239.237.108:27385/Kontakt: Forum Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Hmm, tak jak napisałem wyżej, posiadam doświadczenie 7/8, ADMIN DD2, DR, ZM oraz Opiekun COD. Jestem chetny do pomocy na serwerze, pomogę każdemu (jak dam radę w danej sprawie pomóc) Obecnie gram na serwerze, i podejrzewam Aim u jednego z graczy, potrafie właśnie tak jak napisałem rozpoznać Dobrego gracza/uczciwego od oszusta (Gracz mający WSPOMAGACZE). Jeżeli mnie wybierzecie, uwierzcie, że nie pożałujecie. Tarcza 600 i dozobaczenia na serwerze! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.X Napisano 5 Kwietnia 2019 #525990 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2019 Brak steam więc nie dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 5 Kwietnia 2019 #525991 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2019 - największy minus steam + wiek + gt Na nie. Edit. @Filaa skoro podejrzewasz u jednego z graczy aima, czemu go nie zgłosisz na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 5 Kwietnia 2019 #525992 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2019 Chętnie, ale bez Steam nie da rady. Poza tym konto pod podanie. Na chwilę obecną na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zjarany Zgr3deK Napisano 6 Kwietnia 2019 #526000 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2019 jak narazie na nie -steam +GT +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 11 Kwietnia 2019 #526167 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Załatw se CSa na STEAM i zgłoś się do mnie. CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 11 Kwietnia 2019 #526168 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi