Madziaa<3 Napisano 7 Kwietnia 2019 Dziewczyna #526038 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2019 Co sądzisz o strajku nauczycieli? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 7 Kwietnia 2019 Użytkownik #526039 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2019 Powiem szczerze, że jestem neutralny co do tego strajku. Strajkują bo chcą więcej zarabiać i uczyć dzieci żeby wyrosły na normalnych ludzi, ale z drugiej strony od 2017 dostali 700zł podwyżek i powiedzmy sobie szczerze, że nie zarabiają mało, 2 paski, jakieś dodatki itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 7 Kwietnia 2019 #526040 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2019 Sądzę, iż mogą strajkować do maja - może mnie maturka poprawkowa ominie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 8 Kwietnia 2019 Donator UB Team #526041 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 A niech sobie strajkują, tylko tak, żebym sobie zdał xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :v Napisano 8 Kwietnia 2019 #526042 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Wolne mam chociaż, a test ósmoklasisty i tak będę pisał więc stratny nie jestem, a dowiedziałem się ze ten strajk jest głównie z powodów politycznych, a nauczyciele są przy okazji w to wpakowani imo. A co do ich zarobków to biedni nie są a niektórzy jeszcze mniej zarabiają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi