C!astko1 Napisano 12 Kwietnia 2019 #526196 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 Data zdarzenia:2019-04-12 18.10Nick gracza:AntyVirusOpis sytuacji:mały fov ale widaac xD + praaawdopobodnie wh IP/SID oskarżonego: STEAM_0:1:192856413Dowody (dema, screeny):http://d1.hltv.org.pl/srv52186/HLTV-1904121800-ak-47_map.dem.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AntyVirus Napisano 15 Kwietnia 2019 #526267 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 A jednak xDDD Wczoraj lepsze akcję robiłem także... Hromatic na mnie nawet paczał swoimi paczałkami i powiedział, że jestem clear, a ty nadal swoje xD Dam kontrrozpiskę chociaż w sumie nawet mnie nie rozpisałeś więc rozpiskę samego siebie jak będę na kompie xD Ja ci mam teamviewerem udowodnić, że mam standardowe ustawienia, sobie wbijesz zobaczysz co masz sprawdzić i dasz spokój xzD ; Tzn. Powoli: Pobieram CS, ustawiam nick, sens, Volume oraz klawisze i gram XDd Wh? Xd Ja tam nic nie widzę oprócz gamesensu oraz graniu na słuch xDDD Pierwsze 3k ultra klir i kolejnych 20k też XDDDD Tutaj o fov i wh, na serwie o shake ;D Hromatic siedział całą mapę na spect także xdddd + non stop go spotykam na pochylni więc xddd Jedyne co mogę powiedzieć, to ze automatycznie shake'uje - kręcę celownikiem tzn macham nim jak pojebany xdd zwłaszcza tapując albo przeciągam full auto tapując zeby miec lepsza celnosc xd Jedynie przy 11:17? bojdaze smiesznie sie celownik zakrecil w gore/w dol ale drgniecie myszki najprawdopodobniej ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 15 Kwietnia 2019 #526273 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 Średnio tu widać cokolwiek, zlagowane demo i nic więcej. Lepiej nagrać swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 15 Listopada 2019 #533189 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2019 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi