Olivia<3 Napisano 19 Kwietnia 2019 #526390 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2019 Nick na serwerze: Olivia<3 Wiek: 16 Znajomość AMXX (0/8): 6.5 Doświadczenie: Byłam już parę razy adminem na innej sieci. Staż w CS'a: 2 lata SteamID: NonSteam Link do profilu na banid: Nie mam Link do profilu na GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Olivia<3/80.72.34.125:27235/ Kontakt: FB.Forum,GG Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Dlatego, że chce Pomóc w rozwijaniu serwera, zwalczaniu cheaterów, także pilnować czatu pisemnego, Czatu głosowego. Miałam pare razy zdarzenie, że nie było Adminów, więc postanowiłam Złożyć podanie. Jestem Osobą Miła kulturalna, Jestem Lubiana na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 19 Kwietnia 2019 #526393 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2019 Aktywność za mała. Grałaś jeden dzień, potem 5 dni przerwy i znów od 2 dni grasz. Pograj tak z tydzień, dwa i dopiero złóż podanie. MIstrzBremu dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 19 Kwietnia 2019 #526394 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2019 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl MIstrzBremu dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi