Rey Napisano 21 Kwietnia 2019 Użytkownik #526485 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2019 Widzę, że nikt nie bierze się za nowe emotki to ja sie wezmę: Wersja 1 ---> :)) --> --> ;( --> :P --> ;P --> ;-; --> :D --> >< --> :/ --> (y) --> :B --> Wersja 2 - poprawione - 26.04 --> ? :D --> ? :P --> ? ;) --> ? ;P --> ? :* --> ? :** --> ? :B --> ? :zzz --> ? :o --> ? ;-; --> ? :< --> ? --> ? >< --> ? :sila --> ? .l. --> ? (kropka, mała L , kropka - i tak wiem xD to jest nos) :$ --> ? (y) lub (+1) --> ? (-y) lub (-1) --> ? :piona --> ? :zolwik --> ? Piszcie, które są git, a które można zmienić albo co dodać Zjarany Zgr3deK i Mumin. dodali reakcje 2 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zjarany Zgr3deK Napisano 28 Kwietnia 2019 #526715 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 Dla mnie wszystkie są okey,ale nie wiem którą wersje wybrać.Ale mi się zdaje,że 1-ersza wersja by lepiej wypadła :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 16 Czerwca 2019 #527967 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2019 Dodałem parę ikonek + włączyłem dodatkowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 16 Czerwca 2019 #527968 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2019 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi