Madziaa<3 Napisano 22 Kwietnia 2019 Dziewczyna #526514 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2019 Jakie są Twoje 3 słabe i mocne strony? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 23 Kwietnia 2019 Użytkownik #526523 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2019 Trudno powiedzieć, najlepiej gdyby ktoś mnie opisywał, a nie ja sam siebie, no ale okej Słabe: - czasem nie umiem odmówić, powiedzieć NIE - jestem troszke nieśmiały w stosunku do nowo poznanych osób - lubie jeść co oczywiście przekłada się troche na wygląd Mocne: - ciężko mnie zdenerwować albo tego po sobie nie pokazuje, ale niestety są osoby, które potrafią to zrobić w ciągu kilku sekund - lubię się śmiać i rozmawiać, więc jak spotkam osobę, która ma podobne zainteresowania do moich lub jest po prostu ciekawa potrafie rozmawiać z nią godzinami - jestem osobą, która dużo gra w gry, ale mimo to potrafię odstawić komputer na pare dni lub tygodni Ogólnie to ciężko było znaleźć mocne strony, bo nie wiem w czym jestem dobry itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczwany Lis Napisano 23 Kwietnia 2019 #526524 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2019 - jestem łatwowierna - nie umiem rozmawiać z ludźmi - lubię jedzonko :| + jestem dobrym słuchaczem (tak myślę) + dobrze dogaduje się z małymi dziećmi i mam do nich cierpliwość + jestem wytrwała i zdeterminowana w dziedzinie sportu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi