Tornado190821 Napisano 23 Kwietnia 2019 #526518 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2019 witam admin mam pytanie czm dostałem bana na serverze jak ja na tym koncie nie grałem przez 2 tygodnie dzisaj dostałem konto od kolegi chciałem wejsc na server pochylnia a to ban zostałes zbanowany na tym serverze i bym chciał zeby mi to ktos odblokował bo ja nic nie zrobiłem kolega miał bo konto na 2 tygodnie zeby mi wbił range i teras dostałem konto o 12:56 i wchodze a to dupa proszę o pomoc i jeszcze miałem tam na serverze range kałacha podwujnego i mi tego szkoda bardzo proszę odblokowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 23 Kwietnia 2019 #526519 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2019 Przeniesiono do odpowiedniego działu. @Tornado190821 Edytuj pierwszy post lub napisz następny w tym temacie podstawiając go do wzoru obowiązującego w tym dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 24 Kwietnia 2019 Dziewczyna UB Team #526556 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Brak zainteresowania tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 24 Kwietnia 2019 Dziewczyna UB Team #526557 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi