LordwMordeLord Napisano 28 Kwietnia 2019 #526744 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 witam. bardzo was przepraszam, że od 2 miesięcy się nie odzywam i nie gram, ale powodem tej mojej absencji jest osoba o nicku A$, gracz bez mózgu, który woli tylko grać na cs_wiocha oraz cs_max i nabijać sobie tam multikille z rakiet. droga pochylnio i drodzy gracze serwera cod mw3. ja nie po to wracałem w styczniu do csa, żeby przez tego palanta (bez szacunku dla mnie) po miesiącu gry przestawać grać. proszę zróbcie coś z tym bezmózgowcem A$em, bo on uważa, że kupiłem sobie wysoki lvl od adminów. byłem w top7, ale mówię to przy tych co czytają: ja grałem dzień w dzień (2h dziennie), i grałem dla siebie, dla zabawy, a nie dla marnowania czasu ludziom. dziękuję i pozdrawiam, chociaż wątpię, żebym wrócił jak najszybciej do CSa Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 28 Kwietnia 2019 #526749 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 To jest jakaś skarga czy co? Jeżeli tak to piszesz to tutaj ---> https://pochylnia.pl/forum/248-na-graczy/ A tak nawiązując do posta, to raczej nikogo to nie obchodzi, że nie grasz na serwerze. Jak dla mnie jest to bez sensu, bo z tego co tu widzę, to jest to zwykły płacz o to, że gościu Cię zabija z rakiet, więc nie licz na to, że czeka go za to jakaś kara. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordwMordeLord Napisano 28 Kwietnia 2019 Autor #526750 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 słuchaj. ja nic nie mam do rakiet, tylko do tego, jak gościu mnie traktuje. to, że wali sobie rakietami to już nie moja sprawa. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi