Gość Napisano 5 Maja 2019 #526948 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2019 Nick na serwerze: milosz Wiek: 21 Znajomość AMXX (0/8) : 8 Doświadczenie: jako admin od 2k12 Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: tak, ale na niego nie mogę wbić bo mam nadal XP, a steam wstrzymał aktualizacje dla tego systemu. SID: no brak // odwołuje do poprzedniego podania Link do profilu na STEAM: Link do profilu na banid: Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/milosz/145.239.237.108:27385/ Kontakt: priv , fb Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Bo sprawdziłem się już, i chciałbym grając na gun modzie korzystać z pełnych możliwości. To jest powrót do gierki, zanim podanie się oceni będę miał raczej ponad 10 aktualnych godzin gry, zresztą nie ma co się martwić skoro mam na tym nicku 115h. Ze steamem nic nie poradzę, nie mogę go używać W zasadzie zawieszam ten temat bo aktualnie nie mam czasu na grę, vipa kupiłem i chyba jedna mapkę pogralem heh, wracam za miesiąc, czerwiec raczej coś będzie trochę więcej czasu na grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 5 Maja 2019 #526949 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2019 Zmień system to będę na tak :v Żart oczywiście, jako że sprawdzałeś się jako admin to warto go Tobie przyznać ponownie. Na miejscu Vistera w ogóle bym się w tym temacie nie zastanawiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 6 Maja 2019 #526975 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 Tak jak wyżej. Sam fakt, że miałeś już tutaj kiedyś (i to nie tak dawno) admina oraz nie straciłeś go tylko dobrowolnie odszedłeś z jakiś swoich powodów jest już wystarczająco przekonujący. Nie ma potrzeby się więcej rozpisywać, brać w ciemno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 2 Czerwca 2019 #527607 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2019 Odrzucone CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 2 Czerwca 2019 #527608 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2019 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi