Madziaa<3 Napisano 5 Maja 2019 Dziewczyna #526958 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2019 Która dyscyplina sportu jest dla Ciebie najnudniejsza i dlaczego? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczwany Lis Napisano 6 Maja 2019 #526963 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 Snooker. Zawodnicy bardzo długo przygotowują się do uderzenia i długo myślą. Gdy już masz nadzieję, że ustawia sie do strzału i uderzy bile, on wstaje i mysli przez następne pięć minut... Dla mnie to nudne :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 6 Maja 2019 #526965 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 Dla mnie turbo nudny jest tenis i golf. W golfie nie wiem o co chodzi, ale tenisa mniej więcej ogarniam jeśli chodzi o zasady, choć jak mam słuchać 3-6 godzin jęków zawodników to mnie kurwica bierze. @Szczwana ale snookera to Ty szanuj, ten sport wymaga bardzo dużej precyzji, stąd tak się zastanawiają nad uderzeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Maja 2019 #526973 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 siata, z perspektywy czasu jak się to kiedyś w szkole grało taka nudawa a czas leciał woolno ;p Najnudniejsza dyscyplina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 6 Maja 2019 Dziewczyna Autor #526974 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 Golf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :v Napisano 6 Maja 2019 #526979 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 Nudny dla mnie jest golf, np. dla mnie tenis jest dynamiczną grą do grania oczywiście a do oglądania to jak to woli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi