Madziaa<3 Napisano 14 Maja 2019 Dziewczyna #527183 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Co sądzisz o tatuażach na twarzy? Podobają Ci się? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 14 Maja 2019 #527184 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Szczerze? Dla mnie to lekka przesada, choć jestem tolerancyjny w wielu kwestiach. Zdaję sobie sprawę, że jest to pewien sposób ekspresji swojej osobowości, ale zdrowy rozsądek powinien podpowiadać pewne granice. Może odchodząc trochę od tematu, członkowie japońskiej Yakuzy, która bądź co bądź jest organizacją mafijną, tatuują całe swoje ciało, ale w taki sposób, aby nie było tego widać. Mam na myśli takie ułożenie tatuaży, aby te nie wychodziły poza mankiety, kołnierzyk koszuli, nogawki spodni, oraz tak, aby były niewidoczne nawet jak ich właściciel rozepnie wspomnianą koszulę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 14 Maja 2019 Użytkownik #527185 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 To sprawa inwidualna, ale mi się nie podobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 14 Maja 2019 Donator UB Team #527186 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Według mnie, twarz to jedyne miejscu, na którym nie powinno być tatuaży, ponieważ tam nie pasują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 15 Maja 2019 Dziewczyna Autor #527197 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Maja 2019 Podobają mi się nad brwią jakieś napisy najbardziej, ewentualnie na skroni, ale bez przesadyzmu z ilością czy wielkością. Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi