Madziaa<3 Napisano 28 Maja 2019 Dziewczyna #527464 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 Który żywioł Twoim zdaniem jest najbardziej niebezpieczny i dlaczego? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 28 Maja 2019 Donator UB Team #527466 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 Według mnie woda, bo przed powietrzem, ziemią i ogniem da się jakoś uchronić, albo nad tym zapanować, a przed wodą niby też, ale już trudniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 29 Maja 2019 Użytkownik #527469 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 A ja myślę, że ogień. Powoduje najwięcej zniszczeń i jak jest niezły pożar to naprawdę trudno ugasić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczwany Lis Napisano 29 Maja 2019 #527470 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Żadnego żywiołu nie można lekceważyć, według mnie najgorsza jest woda. Tsunami, powodzie niszczą wszystko na swojej drodze, ciężko przed nimi uciec i je przewidzieć. Najbardziej przeraża mnie śmierć przez utonięcie. Czas w bezdechu, zanim Twój mózg zdecyduje o tym, żeby zaczerpnąć powietrza- wody w płuca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi