Madziaa<3 Napisano 11 Czerwca 2019 Dziewczyna #527819 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 Co Cię obrzydza u płci przeciwnej? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 11 Czerwca 2019 Donator UB Team #527820 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 Chujowy makijaż. Ogólnie to nie lubię jak kobieta sie maluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 11 Czerwca 2019 Dziewczyna Autor #527821 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 Nie mycie zębów, brak higieny ogólnie, owłosienie (wąsy, broda, klata, brzuch, pachy i pod brzuchem xd), chamstwo i brak szacunku do kobiet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Czerwca 2019 #527822 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 ej to pod paragraf podchodzi xD Jakie owłosienie Cie obrzydza? przecież nikt się na łysą małpe nie ogoli bo tobie się nie podoba xD Brak higieny? Wiesz ile razy ja dziś myłem jajka :P To teraz moja kolej, obrzydzają mnie wasze oceany krwistości, morze nienawiści i zawiści i rozpaczy, wszędzie gubicie włosy Ha i co, my może mamy włosów dużo ale wy je GUBICIE! No i jeszcze pozostaje chamstwo i brak szacunku do mężczyzn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 12 Czerwca 2019 Użytkownik #527830 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 W sumie jestem młody, ale obrzydzają mnie następujące rzeczy: brak higieny (np tłuste włosy, dlugie pazury i za brud za nimi), owłosienie (np wąsy, pod pachami), bardzo mocny makijaż, słabe tatuaże lub źle wykonane, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczwany Lis Napisano 12 Czerwca 2019 #527831 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 Obrzydza mnie zapach potu (sam w sobie nie pachnie ale jak ktoś nie myje się regularnie to ble, przy takie pogodzie to masakra nie ma czym oddychać), nie miły zapach z ust, zbyt intensywna woda toaletowa czy dezodorant, obleśne i dwuznaczne komentarze w stosunku do kobiet, brak kultury i chamstwo. Poza tym, może nie obrzydza ale odpycha, broda i jak faceci noszą spodnie tak bardzo nisko :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :v Napisano 12 Czerwca 2019 #527840 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 Gadanie czasami bez sensu oraz ciekawość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi