Madziaa<3 Napisano 23 Czerwca 2019 Dziewczyna #528304 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Co sądzisz o robieniu zdjęć w miejscach typu Auschwitz? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :3 Napisano 23 Czerwca 2019 Premium #528305 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Czadowy pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 23 Czerwca 2019 Donator UB Team #528307 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 A ja mam gdzieś selfie z Aushwitz, a kto mi kurła zabroni xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczwany Lis Napisano 24 Czerwca 2019 #528310 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Myślę, że w takich miejscach powinniśmy zachować powagę i okazać szacunek dla ludzi którzy tam cierpieli. Dla mnie to niewłaściwe robić tam zdjęcia czy się wygłupiać. O.S.T.Ry dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 24 Czerwca 2019 Użytkownik #528312 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Jak dla mnie można tam robić zdjęcia, lecz trzeba zachować powagę i okazać szacunek dla brutalnie zabitych ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 24 Czerwca 2019 #528313 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Są pewne granice, których się nie przekracza. Zdecydowanie nieakceptowalne są wszelkie zdjęcia okazujące radość z wizyty w tym miejscu (wszelakie selfie z Victorią na dłoni czy z dzióbkiem). Jednakże dokumentacja zdjęciowa ukazująca skalę zbrodni hitlerowców na innych narodach jak najbardziej tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi