Dziubkers Napisano 29 Czerwca 2019 #528484 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Serwer: GunXPMODData: 29.06.2019 + Dni w których go widziałem na serwerze (ostatnie 7dni +-_Nick podejrzanego: Thug Life T*PainSTEAM_ID (komenda "status"): STEAM_0:0:32169163Link do dema: https://www15.zippyshare.com/v/syyZbU85/file.htmlLink do mapy (jeśli mapa nie jest standardowa): jedna z ggRodzaj wspomagacza: Według mnie osoba ta używa setów do autokampy w stylu FOV+SMOOTH, triggerkey + visuale głównie pod spotted only... [Mam 2 propozycję CHEATA(nazwa) ale nie bede tutaj podawal oficjalnie bo sobie ns'ki pobiora i bedziecie mieli przerabane takie cos wyczaic Podejrzane momenty: Nagrałem 2 demka wmiare takie z dziwnymi plays'ami na nieszczescie poki nie nagrywalem to lecial bardziej obvious ale dam moje demka bo sa plynniejsze. Dema są krótkie, bo nie ma co kombinować ciągle ma taki playstyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 6 Lipca 2019 #528671 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2019 Dla mnie czysto. Normalna gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 3 Września 2019 #531360 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Września 2019 Stary temat, nie da się pobrać dema. Zamek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 3 Września 2019 #531361 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Września 2019 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi