Madziaa<3 Napisano 7 Lipca 2019 Dziewczyna #528731 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2019 Wolałbyś zostać zaatakowany przez niedźwiedzia czy przez rój pszczół? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 7 Lipca 2019 Donator UB Team #528732 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2019 W moim przypadku to wolałbym niedźwiedzia, jakoś można spierdzielić w razie czego, a od pszczół nie bardzo, gdzie w dodatku mam alergie na ich jad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczwany Lis Napisano 8 Lipca 2019 #528733 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lipca 2019 Kiedyś zaatakował mnie rój ós więc wybieram niedźwiedzia i licze na to, że będę mieć przy sobie gaz pieprzowy lub sprzyjające warunki do ucieczki...ewentualnie na szybką śmierć :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 8 Lipca 2019 Użytkownik #528736 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lipca 2019 A ja chyba wybieram rój pszczół, licząc na to, że w pobliżu jest jakiś zbiornik wodny. Nie chciałbym być zjedzony żywcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 8 Lipca 2019 #528748 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lipca 2019 Niedźwiedzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi